Puhelimen näytön korjaus

Puhelimen näytön korjaus huolto – ja korjaus palvelussa maksaa useita satoja euroa, ellei henkilöllä ole vakuutusta joka vahingon korvaisi. Monella voi olla tähän tarkoitukseen soveltuva matka- tai kotivakuutus, mutta jos omavastuuosuus on korkea tule harkintaan onko puhelimen näyttöä järkeä korjauttaa liikkeessä vai ostaako kenties kokonaan uusi matkapuhelin?

Matkapuhelimen rikkoutuminen on hyvin yleistä ja eipä se ole mikään ihme, kun mietitään kuinka paljon ihmiset käyttävät puhelintaan päivän mittaan. Mitä enemmän puhelin on kädessä, sen helpommin kaikenlaisia vahinkoja pääsee sattumaan. Tyypillisin vahinko sattuu siten, että puhelin luiskahtaa kädestä kovalle alustalle ja puhelimen näyttö menee rikki. Pienet naarmut ei useinkaan käyttäjää haittaa, mutta jos puhelimeen tulee suurempi särö, haluaa moni korjauttaa puhelimen näytön.

Varsinkin lapsiperheissä puhelimia rikkoutuu herkemmin. Lasten ja koululaisten kohdalla vahingot voivat olla myös toistuvia, joten puhelimen korjaukseen ei haluaisi panostaa kovin suurella rahasummalla. Monet vanhemmat ovat päätyneet korjaamaan oman sekä lapsen puhelimen itse, koska tällä tavoin pystyy säästämään korjauskuluissa jopa 80 %:a.

Miten puhelimen näytön korjaus tapahtuu kotikonstein?

Tokoitech on verkkokauppa, josta voi ostaa useisiin matkapuhelinmalleihin varaosat, työkalut ja näytöt. Puhelimen näytön korjaus onnistuu Tokoitech osilla, tarvittavilla työkaluilla sekä selkeillä asennusohjeilla kotona, vaikka keittiön pöydän ääressä.

Tokoitech myy vain osia, jotka on kotikonstein asennettavissa. Asennukseen ei tarvita sellaisia työkaluja, joita ei tule mukana tai joista ei ole mainittu erikseen asennusohjeissa.

Saat aina kaikki puhelimen korjaukseen tarvittavat työvälineet ja osat Tokoitech verkkokaupasta, eikä sinulla tarvitse olla entuudestaan minkäänlaista kokemusta matkapuhelimen korjauksesta.

Ohjeita tarkasti seuraamalla pääset puhelimen korjauksessa loppuun saakka. Puhelinmallista sekä puhelimen korjaustarpeesta riippuen korjaukseen tulee kuitenkin varata tarpeeksi aikaa, koska kun kaikki osat on aseteltuna pöydälle, on hyvä suorittaa korjaus loppuun saakka saman päivän aikana, ettei pienet ruuvit tai osat pääse katoamaan.

Tokoitech verkkokauppa tekee aina tarvittaviin asennusohjeisiin parannuksia niin, että kotona matkapuhelimen korjaus ohjeilla olisi mahdollisimman selkeää. Tokoitech ei myöskään myy osia matkapuhelimiin, joita ei voisi kotona itse korjata. Työvälineet ovat myös aina sellaisia, jotka joko löytyvät jokaiselta kotoa tai ovat hankittavissa Tokoitech verkkokaupasta tai jostain muusta myymälästä.

Puhelimen näytön korjaus ja muunlainen puhelimen korjaus on onnistunut monelta kotikonstein ja palautteiden perusteella useat ovat olleen niin innoissaan, kun korjaus on onnistunut ohjeiden avulla. Rahallinen säästö on ollut myös niin merkittävän suuri, että monet aikovat jatkossakin korjata matkapuhelimen itse, jos se vain on mahdollista.

 

Lue myös lisää samasta aiheesta: VertaaLiittymät.fi / puhelimen näytön korjaus