5G liittymät

VertaaLainaa.fi

5G liittymät

Alta näet nopeasti kaikki nopeimmat 5G liittymät.

Valitse sinulle sopivin liittymätarjous ja nauti huippunopeasta liittymästä.

Valitse kenen liittymätarjoukset haluat nähdä?


Uuden sukupolven 5G liittymät lyhyesti:

  • 5G verkon luotettavuus ja toimintavarmuus ovat paljon paremmat kuin nykyisillä verkoilla.
  • 5G verkko mahdollistaa jopa kymmenenkertaiset nopeudet ja jopa gigan yhteydet.
  • Videokuvan ja suoratoistopalveluiden merkittävästi parempi laatu ja pätkimättömyys tekee niiden käyttämisestä mieluisempaa.
  • Minimaalinen viive vie verkossa pelaamisen kokonaan uudelle tasolle.
  • Pientaloille 5G tuo ruuhkattoman ja varmatoimisen nettikaistan.

Lue lisää 5G liittymistä myös sivuilta: 5G liittymät – VertaaLiittymät.fi

 

5G liittymä tuo helpotuksen tökkivään nettiin

Tähän asti monet meistä on tuskaillut toimimattoman netin kanssa. Varsinkin perheissä joissa on paljon lapsia, voi netti olla aika ajoin täysin tukossa.

Nykyään todella monet laitteet käyttävät nettiä ja mitä useampi laite sitä käyttää, sitä enemmän se myös hidastuu. Nettiä käyttää nykyään esimerkiksi: älytelevisiot, matkapuhelimet, tabletit, hälytinjärjestelmät, pelikonsolit, tietokoneet ym…

Onkin siis selvää että uudensukupolven 5G liittymä on enemmän kuin tervetullut.

5G:n suuren nopeuden ansiosta suoratoistopalveluiden ja nettipelien pelaaminen onnistuu ilman ärsyttävää pätkimistä. Erityisesti netin moninpeleissä mahdollisimman pieni viive tekee pelaamisesta entistä mukavempaa.

 

Usein kysyttyä 5G liittymistä:

Mikä on 5G liittymä?

5G liittymä on uusi huippunopea liittymä, jonka nopeus on jopa 1000 Mbit/s. 5G mobiiliverkko on siis merkittävästi nopeampi kuin mikään muu olemassa olevista verkoista.

Mitä hyötyä 5G verkon nopeudesta on?

Internetin suoratoistopalveluiden käyttö kasvaa koko ajan suuremmaksi. Myös videopalaverit ovat yleistyneet merkittävästi. Kun nämä voidaan hoitaa 5G verkossa niin kuvan ja yhteyden laatu on paras mahdollinen.

Voiko 5G verkkoa hyödyntää kaikilla puhelimilla?

5G verkon käyttäminen edellyttää siihen yhteensopivaa laitetta. 5G verkkoa ei siis välttämättä voi käyttää vanhemmilla matkapuhelimilla. Kun vaihdat 5G liittymään, muista tarkistaa operaattoriltasi se, missä puhelimissa se toimii.

Kattaako 5G koko suomen?

Ei ainakaan vielä. 5G verkko on saatu käyttöön Suomen suurimpiin kaupunkeihin, mutta harvemmin asutuille alueille se on vasta tulossa. Vaihtaessasi 5G liittymän voit tarkistaa sen kattavuuden omalta operaattoriltasi.