Liittymävertailu

 

Liittymävertailu kannattaa tehdä säännöllisesti

Puhelinliittymien nopeudet kasvavat, kun operaattorit parantavat omia verkkojaan.

Myös puhelinliittymien hinnat ovat laskeneet kovan kilpailun vuoksi varsin maltilliselle tasolle.

Tämän vuoksi liittymävertailu kannattaakin tehdä säännöllisin väliajoin, sillä monesti valikoimasta löytyy jokin liittymätarjous, joka on nopeampi tai edullisempi kuin nykyinen liittymäsi.

 

Onko liittymävertailu vaikeaa?

Ei ollenkaan, voit vertailla liittymien ominaisuuksia ja hintoja selkeän liittymävertailutaulukon avulla.

Taulukko päivitetään aina vastaamaan sen hetkisiä liittymätarjouksia ja puhelinliittymäpaketteja.

Näet aina ajantasaisen tiedon sen hetkisistä suosituimmista liittymistä yhdellä silmäyksellä.

Sinun ei siis tarvitse surffailla sivustolta toiselle tehdäksesi tarkemman liittymävertailun.

Palvelun käyttö on maksutonta ja puolueetonta.

Tee tarkempi liittymävertailu ja tilaa liittymä netistä

Liittymävertailun avulla löytyy usein halvin ja ominaisuuksiltaan paras puhelinliittymä tai sähköliittymä.

Liittymävertailussa kannattaa kiinnittää huomiota siihen millaisen liittymän käyttö ominaisuuksiltaan tarvitsee ja millaiseen käyttöön liittymä tulee.

Ota huomioon seuraavat asiat:

  • Kenelle liittymä tulee? Lapselle, nuorelle, työssä käyvälle henkilölle, vai eläkeläiselle?

Käyttäjän ikä kummasti vaikuttaa käyttötottumuksiin, vaikka toki asiaa ei voida täysin yleistää. Koululaiselle tulisi riittää liittymä, jossa on tarpeeksi puheaikaa sekä kattava datan käyttö. Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat käyttävät nettiä jo huomattavasti enemmän, esimerkiksi elokuvien ja erilaisen videoiden katsomiseen. Työssä käyvä henkilö voi mahdollisesti tarvita liittymän, jolla etäpalaverit sujuu mutkattomasti ja työpuhelut ulkomailta sisältyy puhelinliittymän kuukausimaksuun. Eläkkeellä olevat henkilöt käyttävät nykyisin varmasti puhelinta enemmän kuin aikaisempina vuosina. Heidän kannattaakin miettiä omaa käyttöään tarkemmin ja valita kenties puhelinliittymä ilman datakattoa.

  • Onko voimassa olevia sopivia liittymätarjouksia?

Liittymätarjoukset kannattaa aina hyödyntää, kun vertailee puhelinliittymiä. Voimassa olevan tarjouksen myötä voi säästää kuukausitasolla mukana summan ja varsinkin silloin, kun moni perheenjäsen vaihtaa puhelinliittymää.

  • Etkö ole tyytyväinen nykyiseen liittymääsi?

Liittymävertailu kannattaa tehdä myös siinä tapauksessa, jos et ole tyytyväinen nykyiseen puhelinliittymään tai liittymässä on jotain sellaisia ominaisuuksia, joita et tarvitse. Tällöin maksat turhaan eduista, joita et edes tarvitse. Kun sopiva liittymä löytyy vertailun kautta, voit vaihtaa nykyisen liittymän toiseen helposti. Liittymäsopimuksen hyväksymisen jälkeen operaattori ilmoittaa asiasta nykyiselle teleoperaattorille ja samalla he irtisanovat nykyisen sopimuksesi. Sinun ei siis tarvitse tehdä asian eteen juuri mitään. Kun uusi puhelinliittymä on käytettävissäsi, saat siitä ilmoituksen.